TX HostX - шаблон joomla Авто

Slider

Apple premium reseller partner

Apple premium reseller partner

Novo u ponudi - Apple proizvodi i uslugePoštovnai klijenti i kupci. Od 01.11.2016. godine ponosni sm...

Opširnije o usluzi
Cloud hosting

Cloud hosting

Cloud computing je zapravo infrastruktura kao usluga. Korištenje resursa iz distribuiranih poslužite...

Opširnije o usluzi
BitDefender 2014

BitDefender 2014

BitDefender Antivirus Plus 2013BitDefender Antivirus Pro 2014 pruža naprednu proaktivnu zaštitu od...

Opširnije o usluzi
Cjenik registracije domena

Cjenik registracije domena

Osigurajte svoju prisutnost na Internetu registracijom domene za sadašnje i/ili buduće potrebe preze...

Opširnije o usluzi
MS Exchange 2010 / 2013 mail hosting

MS Exchange 2010 / 2013 mail hosting

Novo u ponudi - Microsoft Exchange 2010 / 2013 mail hostingUkoliko želite iskoristiti sve prednosti...

Opširnije o usluzi
Najbolji hosting je i najbolje rješenje

Najbolji hosting je i najbolje rješenje

Naša usluga je pouzdana i brza hosting usluga koja se pokreće na brandiranim DELL i IBM serverima vi...

Opširnije o usluzi
cPanel software za web hosting

cPanel software za web hosting

cPanel je softver i upravljačko sučelje za administriranje Vašeg korisničkog računa za web hosting.S...

Opširnije o usluzi
Aplikacije za mobilne uređaje

Aplikacije za mobilne uređaje

Potpuna kontrola sa Vašeg iOS uređaja / Android uređaja / Windows uređaja / optimizirano za tražilic...

Opširnije o usluzi

Prijelom stranice

Cloud hosting

Cloud computing je zapravo infrastruktura kao usluga. Korištenje resursa iz distribuiranih poslužitelja / računala, cloud computing vas oslobađa od konfiguracija lokalnih servera. Oblak je još jedan korak prema pružanju računalnih usluga koje se mogu prilagoditi na temelju potrebe poslovanja.Cloud computing je dobio zamah, posebice u SaaS (softver kao usluga) okruženju. Organizacije se brzo uvidjele vrijednost u rezanju troškova kroz mjesečne pretplate na softver, nego izravne kupnje i zastarijevanjem istog. Kada novije verzije softvera postanu dostupne, tvrtke ih trebaju kupiti, a ponekad i povećati iznos infrastrukture potrebne za podršku novom softveru. Sa “cloud” hostanim uslugama, moguće je iskoristiti enterprise-level softver putem pretplate, bez brige o troškovima infrastrukture ili nadogradnje na najnovije verzije softvera.

Ljepota oblak-computing usluge je da ona pomaže korisnicima da se sačuvaju od početno teških ulaganja u softver i omogući im da se usredotoče na svoju osnovnu djelatnost. Pružatelj usluge se brine o njihovom IT sustavu, koji se automatski ažurira od strane softverske tvrtke.

Poboljšanje sigurnosti

Cloud computing je više sigurniji od okruženja s papirima, in-office poslužitelja i desktop aplikacija. Osim toga, prelazak na cloud okruženje zadovoljava sigurnosne i komisije za propise koji se zahtjevaju za oporavak od katastrofe i kontinuitet poslovanja.

Povećana mobilnost

Jedna od glavnih prednosti cloud computinga je instant mobilnost, mogućnost rada bez obzira na lokaciju rada i pristup podacima i informacijama na daljinu. Sada možete pristupiti i koristiti vaše podatke na bilo kojem mjestu bez potrebe za instaliranjem više hardvera i softvera na svakom sustavu koji koristite.

Donosi brže vrijeme prema vrijednosti

Jedan od najatraktivnijih prednosti razvoja u oblak je koliko mnogo brže i jeftinije se širite na više aplikacija. Jer oblak razvoj temelji na cijeni pretplate, nema dodatnih troškova za implementaciju dodatnih aplikacija za postojeće korisnike. A budući da su sve aplikacije izgrađena na istoj platformi, već postojeće aplikacijske usluge kao što su provjera autentičnosti, data objekti, UI izgledi i logika mogu se ponovno koristiti za više aplikacija.

Ne zahtijeva up-front kapitalne rashode

Cloud computing-razvojne platforme temelje se na cijeni pretplate. To je veliki odmak od tradicionalnih IT procesa nabave. Uz pretplatu na temelju cijene, nema kapitalnih izdataka koji su potrebni za kick-off projekte. Tvrtke mogu započeti s malim, gotovo bez up-front troškova i odmah se širiti prema potrebi poslovanja. Mogućnost plaćanja koliko koristite je rađe operativni trošak prije nego kapitalni rashod. To ga čini izuzetanim izborom za financijske direktore koji su intenzivno usredotočeni na financijsku predvidljivost i projektnu odgovornosti. Pay-as-you-go model smanjuje oba rizika, projektni i financijski, jer korisnici mogu širiti usluge projekta temeljene na poslovnom rezultatu i osigurati da su dobavljači usluge odgovorni za vrijeme tjanja projekta. Nema velike up-front investicije koje mogu zaključati projekt u specifičnu tehnologiju.

Smanjuje operativne troškove

Sa cloud computingom, ne postoji softver ili hardver za kupnju na početku. Možda čak i važnije, cloud computing smanjuje ukupnu primjenu održavanja i podrške za znatno više vremena. Sa cloud computingom, više okruženja su odmah dostupna softverskim razvijateljima, testerima, trenerima i krajnjim korisnicima

Pojednostavljuje integracije

Gartner procjenjuje da i do 35 posto provedbe troškova odnosi na zahtjev za razvoj aplikacija za integraciju. Za usporedbu, cloud computing omogućuje integraciju brže, lakše i manje rizično nego ikada prije

Članica CIXa

Speedtest Host

Bit Defender

Kontakt

Toni Informatika LTD
zajednički obrt za usluge vl. LJ. i A. Bašković

OIB: 06581031982
MBO: 97741663
Krnji rat IV / 2
HR - 21410 Splitska, otok Brač

info@toni-informatika-ltd.hr (e-mail)
www.toni-informatika-ltd.hr

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak 09:00 - 16:00 sati
Subota 08:00 - 13:00 sati
Nedjelja i blagdani ZATVORENO

Newsletter

Unesite broj sa slike: 2015
Ime
Mail

QR code