TX HostX - шаблон joomla Авто

Slider

Apple premium reseller partner

Apple premium reseller partner

Novo u ponudi - Apple proizvodi i uslugePoštovnai klijenti i kupci. Od 01.11.2016. godine ponosni smo partner i premium reseller za sve Apple proizvode i usluge. Sve detalje i informacije o cijenama možete dobiti putem mail-a ili putem telefona na 021 632 124. Na raspolaganju su svi Apple uređaji i proizvodi.

Cloud hosting

Cloud hosting

Cloud computing je zapravo infrastruktura kao usluga. Korištenje resursa iz distribuiranih poslužitelja / računala, cloud computing vas oslobađa od konfiguracija lokalnih servera. Oblak je još jedan korak prema pružanju računalnih usluga koje se mogu prilagoditi na temelju potrebe poslovanja.Cloud computing je dobio zamah, posebice u SaaS (softver kao usluga) okruženju. Organizacije se brzo uvidje...

ESET Nod32 partnerstvo

ESET Nod32 partnerstvo

Poštovnai korisnici i klijenti, od 2018. godine Toni Informatika TLD potpisala je premium ugovor sa ESET NOD32 tvrtkom o zastupanju i prodaji AV licenci. Sve narudžbe možete odraditi na telefon 021 331 388 ili na mail info@toni-informatika-ltd.hr

Cjenik registracije domena

Cjenik registracije domena

Osigurajte svoju prisutnost na Internetu registracijom domene za sadašnje i/ili buduće potrebe prezentacije vašeg poduzeća ili projekta. U ponudi su sve vrste domena. Uz registraciju .com i .biz domena / Starter Hosting od 1GB gratis. Ukoliko u ovom trenutku nemate namjeru izraditi Internet stranice, registracijom vlastite domene osiguravate da www.mojafirma.com ili www.mojaideja.com neće registri...

MS Exchange 2010 / 2013 mail hosting

MS Exchange 2010 / 2013 mail hosting

Novo u ponudi - Microsoft Exchange 2010 / 2013 mail hostingUkoliko želite iskoristiti sve prednosti Microsoft Exchange servera, naša tvrtka uvela je mogućnost mjesečnog zakupa MS Exchange servera za male, srednje i velike tvrtke i obrte, kojim dobivate infrastrukturu za kreiranje, skladištenje i djeljenje informacija između zaposlenika Vaše tvrtke. Bez većih invensticija, troškova licenciranja i k...

Najbolji hosting je i najbolje rješenje

Najbolji hosting je i najbolje rješenje

Naša usluga je pouzdana i brza hosting usluga koja se pokreće na brandiranim DELL i IBM serverima visoke kvalitete i svjetskog standarda! Serveri su smješteni u HR, u vlastitom data centru, T-Com, Optima Telekom, Te VIPnet optička insfrastruktura. Brzina uplink porta na svim serverima je 1Gbps. Garantirani uptime je 99,9%! Nudimo Vam brze i pouzdrane hrvatske hosting servere. Pod fully managed ded...

cPanel software za web hosting

cPanel software za web hosting

cPanel je softver i upravljačko sučelje za administriranje Vašeg korisničkog računa za web hosting.Svaki korisnik dobiva pristup vlastitom upravljačkom sučelju s kojim može administrirati svoj korisnički račun za web hosting. Pomoću cPanela moguće je samostalno stvoriti e-mail račune, stranice o pogreškama (404 error stranice), poddomene, FTP račune, baze podataka i još mnogo toga. U cPanelu posto...

Aplikacije za mobilne uređaje

Aplikacije za mobilne uređaje

Potpuna kontrola sa Vašeg iOS uređaja / Android uređaja / Windows uređaja / optimizirano za tražilice (SEO uključen) Mobilne aplikacije su polako ali sigurno preuzele primat među ostalim oblicima oglašavanja, prvenstveno zbog njihove funkcionalnosti i isplativosti. Rezultati mnogih istraživanja potvrđuju rastući značaj mobilnog interneta i mobilnih aplikacija u pretraživanju i analiziranju podatak...

Prijelom stranice

Google AdWords kampanje

Ukoliko želite ponuditi kvalitetnu uslugu ili proizvod na internetu te ostvariti prvu poziciju na google.hr tražilici, za manje od 1 sat nakon naše prijave na google.hr tražilicu Vaš će se oglas pozicionirati na prvih pet mjesta tražilice i to za ključne riječi koje Vi odaberete. Naša ponuda obuhvaća cijenjene i vrlo kvalitetne alate za marketing i praćenje Vaše kampanje. U našu ponudu uključili smo:

- Aktivacija Google AdWords korisničkog računa
- konzultacije sa našim stručnim osobljem i odabir paketa za oglašavanje
- izrada, optimalizacija oglasa i računa za oglašavanje
- kreiranje predloška i pozivnica za pregled ukupnog troška oglašavanja
- neprestano savjetovanje i 24-satnu podršku putem mail-a i telefona

Aktivaciju AdWords računa naplaćujemo 899,00 kuna (PDV uključen) jednokratno te je uz aktivaciju potrebno zakupiti jedan od naših paketa (Start. Bussiness, Professional) kako bi imali raspoloživa sredstva za oglašavanje.

U naše marketing pakete nije uračunata aktivacija a u nastavku su raspoloživi web marketing paketi:

 

Google AdWords Minimum

 
 

679,00 kuna (PDV uključen)

naša provizija 30%

 
     

Google AdWords Start

Google AdWords Business

Google AdWords Professional


999,00 kuna (PDV uključen)

naša provizija 30%


1.999,00 kuna (PDV uključen)

naša provizija 30%


4.599,00 kuna (PDV uključen)

naša provizija 30%

Svaka uplata na Google AdWords račun biti će umanjena za našu proviziju zakupljenog paketa u iznosu od 30%. Uslugu možete naručiti online ili putem telefona na broj +385 (0) 21 552 563.  Nakon aktivacije Google AdWords računa i prijave oglasa u tražilicu potreban je jedan određeni vremenski period kako bi se oglasi aktivirali i počeli prikazivati (max 48 sati od trena aktivacije oglasa).

(PRIMJER USPJEŠNE Google AdWords kampanje - Uz AdWords je uvijek sunčano

Hvaljen budi d.o.o. - Zagreb, Hrvatska - Prodaja solarnih panela

Tvrtka Budi hvaljen započela je s prodajom i zastupanjem solarne opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača prije godinu dana i vodeća je u svom području.

Isključivo se koriste online oblicima marketinga: oko 10 posto odnosi se na oglašavanje po različitim web portalima, dok najveći dio, oko 90 posto, otpada na oglašavanje putem AdWords-a koji se odmah u startu pokazao višestruko uspješnijim od svih drugih oblika online marketinga. «Kako su offline kanali sve manje učinkoviti, planiramo sve više ulagati u online marketing, poglavito AdWords», ističe Toni Mrvelj, voditelj prodaje.

Za AdWords ističu kako je posebno zahvalan za manja poduzeća u njihovoj branši koja se bave prodajom proizvoda o kojima se još uvijek ne zna dovoljno, a ljudi ih svakodnevno traže na internetu. „AdWords nam je apsolutno pomogao da ostvarimo svoje ciljeve: gotovo 90 posto svojih kupaca dobivamo upravo preko njega”, kaže gospodin Mrvelj koji namjerava nastaviti koristiti ovaj Google-ov alat i povećavati ulaganja upravo u tom području.

Google AdWords prednosti

Stvorite svoje oglase
Možete stvoriti oglase i odabrati ključne riječi koje su riječi ili fraze povezane s Vašim poslovanjem. Ideje za ključne riječi

Vaše se oglasi pojavljuju na Google-u
Kada korisnici pretražuju na Google-u koristeći jednu od Vaših ključnih riječi, Vaš se oglas može pojaviti pored rezultata pretraživanja. Sada oglašavate za publiku koja je već zainteresirana za Vas.

Vi privlačite klijente
Korisnici mogu jednostavno kliknuti na vaš oglas da bi izvršili kupnju ili saznali više o vama.

Ciljani doseg
Sada možete oglašavati korisnicima koji pretražuju na Google-u. Čak i ako se Vaš oglas već pojavljuje pored rezultata Google pretraživanja, AdWords Vam može pomoći ciljati nove korisnike na Googleu i našoj oglašivačkoj mreži.

Veća kontrola
Svoje oglase možete uređivati i podešavati svoj proračun dok ne dobijete željene rezultate. Također možete prikazati različite oblike oglasa, te čak i ciljati svoje oglase na određene jezike i zemljopisne lokacije.

Mjerljiva vrijednost
Ne postoji obveza minimalne potrošnje ili roka. A mogućnost cijene po kliku naplaćuje Vam jedino klik-ove koje korisnici naprave na Vašim oglasima. To znači da se svaki dolar Vašeg proračuna troši samo za skupljanje novih potencijalnih korisnika.

Odredite svoj proračun
Ne postoji minimalnih zahtjev za potrošnju – iznos koji plaćate za AdWords ovisi o Vama. Na primjer, možete postaviti dnevni proračun od pet dolara i maksimalnu cijenu od deset centi za svaki klik na Vaš oglas.

Izbjegnite nagađanja
Nudimo promet ključne riječi i procjenu troškova tako da možete donijeti informirane odluke o odabiru ključnih riječi i maksimiziranju proračuna. (Procijeni troškove ključnih riječi)

Platite samo za rezultate

Naplaćuje Vam se samo ako netko klikne Vaš oglas, a ne kad se oglas prikaže. Opcije plaćanja razlikuju se po zemljama i valutama.

Lokalno i regionalno ciljanje!
Postavite da se oglasi pojavljuju samo osobama koje pretražuju iz određene regije. Sada je jednostavno ciljati online klijente unutar, primjerice, 40 km od Vaših ulaznih vrata.

Članica CIXa

Speedtest Host

ESET Nod32

Kontakt

Toni Informatika LTD
zajednički obrt za usluge vl. LJ. i A. Bašković

OIB: 06581031982
MBO: 97741663
Krnji rat IV / 2
HR - 21410 Splitska, otok Brač

info@toni-informatika-ltd.hr (e-mail)
www.toni-informatika-ltd.hr

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak 09:00 - 16:00 sati
Subota 08:00 - 13:00 sati
Nedjelja i blagdani ZATVORENO

Newsletter

Unesite broj sa slike: 2015
Ime
Mail

QR code