TX HostX - шаблон joomla Авто

Slider

Apple premium reseller partner

Apple premium reseller partner

Novo u ponudi - Apple proizvodi i uslugePoštovnai klijenti i kupci. Od 01.11.2016. godine ponosni sm...

Opširnije o usluzi
Cloud hosting

Cloud hosting

Cloud computing je zapravo infrastruktura kao usluga. Korištenje resursa iz distribuiranih poslužite...

Opširnije o usluzi
BitDefender 2014

BitDefender 2014

BitDefender Antivirus Plus 2013BitDefender Antivirus Pro 2014 pruža naprednu proaktivnu zaštitu od...

Opširnije o usluzi
Cjenik registracije domena

Cjenik registracije domena

Osigurajte svoju prisutnost na Internetu registracijom domene za sadašnje i/ili buduće potrebe preze...

Opširnije o usluzi
MS Exchange 2010 / 2013 mail hosting

MS Exchange 2010 / 2013 mail hosting

Novo u ponudi - Microsoft Exchange 2010 / 2013 mail hostingUkoliko želite iskoristiti sve prednosti...

Opširnije o usluzi
Najbolji hosting je i najbolje rješenje

Najbolji hosting je i najbolje rješenje

Naša usluga je pouzdana i brza hosting usluga koja se pokreće na brandiranim DELL i IBM serverima vi...

Opširnije o usluzi
cPanel software za web hosting

cPanel software za web hosting

cPanel je softver i upravljačko sučelje za administriranje Vašeg korisničkog računa za web hosting.S...

Opširnije o usluzi
Aplikacije za mobilne uređaje

Aplikacije za mobilne uređaje

Potpuna kontrola sa Vašeg iOS uređaja / Android uređaja / Windows uređaja / optimizirano za tražilic...

Opširnije o usluzi

Prijelom stranice

Naša jamstva i certifikati

Jamčimo vam dostupnost web stranica od najmanje 99,9% (Uptime SLA)

Jedina smo web hosting tvrtka u Hrvatskoj koja će vam pismeno zajamčiti da će vaše web stranice biti dostupne 99,9% vremena! Ako su vam vaše web stranice važne, a posebno ako vaš posao ovisi o njima, trebate se osigurati i biti uvjereni da će vaše stranice uvijek i bez smetnji raditi. Dostupnost stranica mjerimo putem neovisnog Pingdom monitoring servisa. Prema tim mjerenjima, prosječni uptime naših servera u zadnih godinu dana iznosio je 99,99%.

Ako iz bilo kojeg razloga vaše stranice budu nedostupne više od zajamčenog, vratit ćemo vam novac! Ako niste zadovoljni pruženom uslugom, isporučenim proizvodom ili uređajem ili Vam iz nekog razloga nismo isporučili uređaj / opremu – vraćamo Vam novac! (30-dnevni period - u roku od 30 dana od dana podnošenja zahtjeva (Zakon o zaštiti potrošačaNN 41/14, 110/15 na snazi od 21.10.2015.))

Možete bez rizika isprobati naše web hosting usluge. 30 dana nas možete testirati, i ako iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni vratit ćemo vam cijeli uplaćeni iznos. Ništa nam nećete morati objašnjavati. Iskustvo nam govori da ćete biti vrlo zadovoljni, a ako ipak ne bude tako bez ustručavanja zatražite povrat novca.

U slučaju prekida usluge (viša sila, požar, poplava, prekid optičkog linka, strujni udari i sl.) Toni Informatika LTD obavezuje se u roku od 72 sata korisnika prebaciti na odgovarajući poslužitelj / server i omogućiti funkcionalnost usluge. U slučaju kvara na serveru / izgaranja servera ili potrošnih dijelova, Toni Informatika LTD obavezuje se nabaviti zamjenski server / poslužitelj u što kraćem roku (ovisno o dostupnosti kod dobavljača) i zamijeniti neispravni. Ovaj pravilnik / obavijest stupa na snagu 10.09.2014. godine i vrijedi do opoziva.

Obvezujemo se na odgovorno i etički utemeljeno poslovanje

Kao potpisnik Kodeksa etike u poslovanju Hrvatske gospodarske komore, prihvaćamo obvezu djelovanja u skladu s načelima odgovornosti, istinitosti, učinkovitosti, transparentnosti, kvalitete, postupanja u dobroj vjeri i poštovanja dobrih poslovnih običaja prema poslovnim partnerima, poslovnom i društvenom okruženju, i vlastitim zaposlenicima. Prevedeno na jednostavan hrvatski – možete od nas očekivati fer poslovan odnos, prijateljsku komunikaciju i iskren trud da vaše poslovanje s nama bude što je moguće ugodnije.

Ukoliko klijent / kupac iz opravdanog razloga zatraži povrat uplaćenih sredstava i raskid poslovne suradnje (a shodno Zakonu o zaštiti potrošaća,  NN 41/14, 110/15 na snazi od 21.10.2015. gosine) tvrtka Toni Informatika LTD obavezuje se u roku od 30 dana od dana zahtjeva i dostave podataka za uplatu izvršiti povrat dogovorenih sredstava na klijentov / kupčev račun otvoren u nekoj od banaka (ad A. nije moguće vršiti povrate sredstava u gotovini, zbog poslovne politike tvrtke Toni Informatika LTD)! Ukoliko se u navedenom periodu ne vrati navedeni iznos kupcu / klijentu klijent ima pravo sudskim putem tražiti novac i zakonske kamate koje mu pripadaju!

Pružit ćemo vam kvalitetnu i sigurnu uslugu utemeljenu na zahtjevnim ISO standardima

Kad se radi o poslovanju na Internetu, pouzdanost usluge i sigurnost informacija su od najveće važnosti. Ako vaše poslovanje ovisi o webu, ako na internetu imate važne baze podataka i povjerljive informacije, onda se s takvim stvarima ne želite kockati. Certifikacijski postupak odnosi se na svaki aspekt poslovanja, uključujući i ljudske resurse, odnose s klijentima, interne poslovne procese, fizičku infrastrukturu, offline i online sigurnost, zaštitu i čuvanje podataka te pravnu usklađenost poslovanja.

Od 10. 06. 2012. godine ravnopravna smo članica CIX-a te smo sa Sveučilišnim računalnim centrom SRCE sklopili ugovor o pružanju CIX usluge.

Toni Informatika LTD je potpisnik Kodeksa etike u poslovanju kod HGK.

Potpisivanjem Kodeksa etike u poslovanju i prihvaćanju društveno odgovornoga ponašanja pokazali smo kvalitetu i spremnost na prihvaćanje pravila suvremenog poslovanja kao nužne pretpostavke za integraciju i uspjeh u međunarodnim tokovima.

Članica CIXa

Speedtest Host

Bit Defender

Kontakt

Toni Informatika LTD
zajednički obrt za usluge vl. LJ. i A. Bašković

OIB: 06581031982
MBO: 97741663
Krnji rat IV / 2
HR - 21410 Splitska, otok Brač

info@toni-informatika-ltd.hr (e-mail)
www.toni-informatika-ltd.hr

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak 09:00 - 16:00 sati
Subota 08:00 - 13:00 sati
Nedjelja i blagdani ZATVORENO

Newsletter

Unesite broj sa slike: 2015
Ime
Mail

QR code