Obavijesti administratora

Pantheon partner

Poštovnai klijenti i kupci

obaviještavamo Vas da je Toni Informatika LTD sa DataLab d.o.o. Hrvatska potpisala ugovor o Pantheon ERP distribuciji i partnerstvu na području RH.

PANTHEON je ERP poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća, s naglaskom na stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sustava. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva.

Postanite i vi njegovim korisnikom!

Za sve upite i informacije obratite nam se putem mail-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tvrtka
Toni Informatika LTD

 

Hardverski kvar

Poštovani korisnici i klijenti

Trenutno imamo veći hardverski kvar zbog čega je pristup serverima gdje se nalaze neke od web stranica korisnika trenutno otežan ili u potpunosti nedostupan. Naši tehničari već rade na rješavanju problema te su mogući prekidi u radu www / mail i svih ostalih usluga, a usluge mogu raditi i pojedinačno.

U ovom trenutku, nažalost, nemamo informaciju kada će problem biti otklonjen, ali ta će informacija biti objavljena na našoj web stranici.

Ispričavamo se zbog neugodnosti, te se zahvaljujemo na Vašem razumijevanju i strpljenju dok radimo na rješavanju problema.

Tvrtka
Toni Informatika LTD

Nove pristupne brzine

Poštovnai korisnici, klijenti i svi Vi koji ćete to tek postati :)

Obaviještavamo Vas da smo sa danom 09.09.2016. godine podigli kvalitetu usluge na višu razinu. Naime, naše nove pristupne brzine interneta su 1 / 1 Gbps za sve naše korisnike za sve naše internet usluge.

Zahvaljujemo se na povjerenju koje ste nam do sada ukazali te se nadamo da ćete i dalje biti zadovoljni i koristiti naše usluge.

Tvrtka
Toni Informatika LTD

Prekid u radu pomoćnih / backup vodova HTa

U noći s ponedjeljka na utorak uočen je veći kvar na mreži Hrvatskog telekoma te su tokom jutra brojni građani ostali bez signala na mobitelu ili otežano pristupaju mreži.

Trenutno su u kvaru fiksne i mobilne mreže, a građani diljem zemlje prijavljuju i probleme s pristupom internetu.  Iz HT-a su kratko poručili kako su njihovi djelatnici na terenu od 3 ujutro te se intenzivno radi na otklanjanju kvara. Problemi s mrežom HT-a pojavili su se u utorak u 2,50 sati ujutro u gotovo cijeloj zemlji zbog prekida velikog broja veza u telekom mreži. Problema ima s uspostavom svih mobilnih poziva (s predbrojevima 098, 099 i 097), kao i fiksnih poziva te s pristupom internetu.

Problemi bi mogli biti riješeni do 10.30 sati, doznaje Hina od Andreja Vujića iz Odjela korporativnih komunikacija HT-a.  Kako prekid HT usluge direktno utječe i na naše pomoćne / backup vodove mogući su prekidi u radu usluge djelu kojisnika koji koriste HT infrastrukturu. Svi korisnici koji koriste mješanu uslugu Ht / Optima Telekom uredno mogu nastaviti raditi preko OT linka!

Po završetku radova obavijestiti ćemo Vas o napretku.

UPDATE: 22.09.2015. @ 13:23 - Telekomunikacijski promet je u potpunosti normaliziran u 13 sati.

Tvrtka
Toni Informatika LTD

Izmjene i dopune Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom

Poštovani klijenti i korisnici,

donosimo Vam važnu obavijest o izmjenama i dopunama Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom.

Dana 30. srpnja 2015. godine na snagu stupa Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom. Dokument je dostupan na adresi: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2015_07_81_1560.html

Najznačajnije izmjene i dopune Pravilnika uključuju izjednačavanje prava u nazivu besplatnih .hr domena kod obrta i pravnih osoba, pravne i fizičke osobe mogu registrirati neograničen broj naplatnih .hr domena te je dozvoljena registracija brojčanih domena. Dodatno, Upravno vijeće CARNeta će u roku od godine dana donijeti Odluku o postupcima i uvjetima registracija domena s dijakritičkim znakovima, domenama sastavljenim od jednog ili dva alfanumerička znaka i promjeni korisnika domena.

Objava je preuzeta sa službenih dns.hr stranica.

Tvrtka
Toni Informatika LTD

Akcija web hosting paketa

Poštovani klijenti i kupci,

od 23.07.2015. - 01.08.2015. godine traje akcija kupnje web hosting paketa od 1GB. Redovna cijena web hosting paketa od 1GB je 369,00 kuna sa PDV-om za godinu dana, a u spomenutom periodu akcije uz zakup web hosting paketa na poklon dobivate domenu (.com, .biz, .org, .info, .net)

Sve što trebate je napraviti narudžbu web hosting paketa (ponuda se odnosi samo na web hosting paket 1GB) preko interneta i/ili putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te napisati željeno ime domene.

Zahvaljujemo Vam se na ukazanom povjerenju.

Tvrtka
Toni Informatika LTD