TX HostX - шаблон joomla Авто

Slider

Apple premium reseller partner

Apple premium reseller partner

Novo u ponudi - Apple proizvodi i uslugePoštovnai klijenti i kupci. Od 01.11.2016. godine ponosni smo partner i premium reseller za sve Apple proizvode i usluge. Sve detalje i informacije o cijenama možete dobiti putem mail-a ili putem telefona na 021 632 124. Na raspolaganju su svi Apple uređaji i proizvodi.

Cloud hosting

Cloud hosting

Cloud computing je zapravo infrastruktura kao usluga. Korištenje resursa iz distribuiranih poslužitelja / računala, cloud computing vas oslobađa od konfiguracija lokalnih servera. Oblak je još jedan korak prema pružanju računalnih usluga koje se mogu prilagoditi na temelju potrebe poslovanja.Cloud computing je dobio zamah, posebice u SaaS (softver kao usluga) okruženju. Organizacije se brzo uvidje...

ESET Nod32 partnerstvo

ESET Nod32 partnerstvo

Poštovnai korisnici i klijenti, od 2018. godine Toni Informatika TLD potpisala je premium ugovor sa ESET NOD32 tvrtkom o zastupanju i prodaji AV licenci. Sve narudžbe možete odraditi na telefon 021 331 388 ili na mail info@toni-informatika-ltd.hr

Cjenik registracije domena

Cjenik registracije domena

Osigurajte svoju prisutnost na Internetu registracijom domene za sadašnje i/ili buduće potrebe prezentacije vašeg poduzeća ili projekta. U ponudi su sve vrste domena. Uz registraciju .com i .biz domena / Starter Hosting od 1GB gratis. Ukoliko u ovom trenutku nemate namjeru izraditi Internet stranice, registracijom vlastite domene osiguravate da www.mojafirma.com ili www.mojaideja.com neće registri...

MS Exchange 2010 / 2013 mail hosting

MS Exchange 2010 / 2013 mail hosting

Novo u ponudi - Microsoft Exchange 2010 / 2013 mail hostingUkoliko želite iskoristiti sve prednosti Microsoft Exchange servera, naša tvrtka uvela je mogućnost mjesečnog zakupa MS Exchange servera za male, srednje i velike tvrtke i obrte, kojim dobivate infrastrukturu za kreiranje, skladištenje i djeljenje informacija između zaposlenika Vaše tvrtke. Bez većih invensticija, troškova licenciranja i k...

Najbolji hosting je i najbolje rješenje

Najbolji hosting je i najbolje rješenje

Naša usluga je pouzdana i brza hosting usluga koja se pokreće na brandiranim DELL i IBM serverima visoke kvalitete i svjetskog standarda! Serveri su smješteni u HR, u vlastitom data centru, T-Com, Optima Telekom, Te VIPnet optička insfrastruktura. Brzina uplink porta na svim serverima je 1Gbps. Garantirani uptime je 99,9%! Nudimo Vam brze i pouzdrane hrvatske hosting servere. Pod fully managed ded...

cPanel software za web hosting

cPanel software za web hosting

cPanel je softver i upravljačko sučelje za administriranje Vašeg korisničkog računa za web hosting.Svaki korisnik dobiva pristup vlastitom upravljačkom sučelju s kojim može administrirati svoj korisnički račun za web hosting. Pomoću cPanela moguće je samostalno stvoriti e-mail račune, stranice o pogreškama (404 error stranice), poddomene, FTP račune, baze podataka i još mnogo toga. U cPanelu posto...

Aplikacije za mobilne uređaje

Aplikacije za mobilne uređaje

Potpuna kontrola sa Vašeg iOS uređaja / Android uređaja / Windows uređaja / optimizirano za tražilice (SEO uključen) Mobilne aplikacije su polako ali sigurno preuzele primat među ostalim oblicima oglašavanja, prvenstveno zbog njihove funkcionalnosti i isplativosti. Rezultati mnogih istraživanja potvrđuju rastući značaj mobilnog interneta i mobilnih aplikacija u pretraživanju i analiziranju podatak...

Prijelom stranice

Reseller hosting paketi

Ako je izrada web stranica Vaša djelatnost i želite svojim korisnicima ponuditi potpunu uslugu, tada ste na pravom mjestu, u ponudi su i windows i linux resellerski hosting paketi!

Naši resellerski paketi pružaju idealno rješenje za hostanje velikog broja siteova. Lakoća korištenja, vlastiti brand u korisničkim cPanelima, niska cijena hostinga pojedinačnog web sitea su samo neke od pogodnosti koje naši resellerski paketi pružaju. Putem resellerskog cPanela možete sami kreirati hosting pakete na zakupljenom prostoru, kreirajući svoje hosting planove prema vlastitim potrebama odredjujući im samostalno sve karakteristike. Svaki hosting paket ima vlastiti cPanel gdje Vaši korisnici mogu samostalno upravljati web hosting paketom, dok vi pristupate njihovom cPanelu preko vlastitog resellerskog sučelja.

Visoko-raspoloživa platforma

Vaše web stranice će nastaviti raditi čak i ako dođe do bilo kakvog kvara na serveru. Takav rad omogućuje nam moderna cloud hosting tehnologija.

 

Jednostavan panel

Samostalno upravljajte web stranicama, domenama, bazama, e-mail računima i svim ostalim opcijama vašeg web hosting paketa.

 

Linux i Windows razvojno okruženje

Brz razvoj i posluživanje stranica uz pomoć pouzdanih open-source tehnologija kao što su PHP i PHP-FPM, MySQL, Perl, Python, Git, .NET, ASP, ASPx i Subversion.

 

Brže radi jer je u Hrvatskoj

Ako su vaši kupci i posjetitelji u Hrvatskoj, njima će se vaše web stranice najbrže učitavati (a strancima neće biti sporo). Hrvatski datacentar.

 

Uključeno u svim reseller paketima Windows / Linux 

         

cPanel za vaše klijente

Svaki korisnički račun koji ste kreirali ima zaseban cPanel u kojem vaš klijent vrši administraciju svog hosting paketa

 

WHM administracija

Vi kao reseller dobivate na korištenje WHM za upravljanje svojim klijetima i hosting paketima

 

Odabir željene verzije PHP-a

Vaši klijenti mogu odabrati verziju PHP-a koju žele koristiti. Dostupne verzije 4.4, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6

         

Softaculous autoinstaller

Vaši klijenti mogu samostalno instalirati popularni CMS, forum ili neku drugu od preko 330 dostupnih web aplikacija.

 

Webmail pristup

U paketu su uključena 3 webmail programa kojima vaši klijenti mogu pristupiti sa bilo koje lokacije

 

Tehnička podrška

Svim korisnicima reseller usluga nudimo brzu i besplatnu tehničku podršku putem helpdeska

 

WHM sučelje

Reseller paketi su namijenjeni korisnicima koji žele pružati hosting usluge svojim klijentima ili webmasterima sa većim brojem stranica. Reseller paket možete brandirati vlastitim oznakama koje će vaš korisnik vidjeti. Paketi sadrže dva kontrolna sučelja - WHM za Vas kao administratora te cPanel za krajnjeg korisnika. Putem WHM-a možete raditi vlastite hosting pakete sa unaprijed određenim opcijama poput broja baza podataka, email računa ili drugih opcija uključenih u hosting paket. Za sigurnost podataka Vaših korisnika se brine naš backup sustav koji će svakodnevno pohranjivati podatke. U mogućnosti smo vratiti bilo koji paket iz backupa u vrlo kratkom roku a navedena usluga je besplatna. Reseller paketi su idealni za osobe koje se žele baviti hostingom na serverima u Hrvatskoj.

     

cPanel upravljačko sučelje

Cpanel sučelje je namijenjeno vašim klijentima i putem cPanela vaši klijenti mogu upravljati svojim hosting paketom. Svaki od vaših klijenata ima vlastiti cPanel putem kojega može dodavati ili brisati email račune, podešavati AntiSPAM zaštitu, kreirati i brisati MySQL baze podataka, pratiti statistike posjećenosti svojih stranica, izraditi sigurnosne kopije stranica i emailova te još mnogo toga. Svaki aspekt svog hosting paketa vaš klijent može samostalno administrirati putem Cpanela bez potrebe za vašom intervencijom. Kroz Cpanel može pristupiti i Softaculousu putem kojega su dostupni za instalaciju neki od najpopularnijih CMS-ova ili foruma poput Wordpressa, Joomle ili SMF foruma a instalacija se vrši u par klikova bez potrebe za znanjem o programiranju. Softaculous sadrži preko 330 raznih skripti za korisničku instalaciju.

     

Webmail programi

Za vas smo instalirali 3 različita webmail programa putem kojih možete provjeravati i slati svoju poštu. Da bi pristupili webmail-u vam je potrebno bilo koje računalo na koje ne morate ništa instalirati. Dovoljno je da otvorite web adresu na kojoj se nalazi vaš webmail, upišete korisničko ime i lozinku te imate pristup svim svojim mailovima. Webmailu možete pristupiti sa vlastitog ili javnog računala iz internet caffe-a bez straha za sigurnost podataka. Svojim email računima možete pristupiti i putem drugih email programa poput Microsoft Outlook, Windows Mail, Mozilla Tunderbird ili drugog email klijenta koji imate instaliran na svom računalu. Možete koristiti POP, IMAP i SMTP protokole te njihove sigurne SSL/TLS inačice.

Ukoliko ste zainteresirani za VPS uslugu ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na 021 552 563 ili putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.a sve dodatne informacije i cijene možete naći u WEB SHOP-u!

 

 

Članica CIXa

Speedtest Host

ESET Nod32

Kontakt

Toni Informatika LTD
zajednički obrt za usluge vl. LJ. i A. Bašković

OIB: 06581031982
MBO: 97741663
Krnji rat IV / 2
HR - 21410 Splitska, otok Brač

info@toni-informatika-ltd.hr (e-mail)
www.toni-informatika-ltd.hr

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak 09:00 - 16:00 sati
Subota 08:00 - 13:00 sati
Nedjelja i blagdani ZATVORENO

Newsletter

Unesite broj sa slike: 2015
Ime
Mail

QR code